V O R E S  G Æ S T E R

Sydafrika safari for hele familien

Safari i Afrika er en ferieform, som appellerer til mennesker i alle aldre. Fascinationen af og begejstringen for de afrikanske safari dyr er stærk hos både børn og voksne. I Balule River Lodge i Sydafrika er alle hjerteligt velkomne på safari.

Safari i Sydafrika er for alle

Vores safari gæster kommer for størstedelens vedkommende fra de skandinaviske lande, med danskere og nordmænd som de to grupper, som er stærkest repræsenteret. Aldersmæssigt er vores gæster en blandet skare. I skolernes sommerferie, i efterårsferien og i vinterferien har vi besøg af mange børnefamilier, hvor både børn og voksne har stor glæde af at være på safari. Uden for skoleferierne besøges vi fortrinsvis af par 35+, men vi har også en del singlerejsende og venner/veninder, der rejser på safari i Sydafrika sammen. Endelig har vi en del grupper, bestående af tre generationer, som rejser på safari sammen og booker hele lodgen i anledning af en rund fødselsdag, et sølvbryllup eller lignende.

Om at have børn med på safari

Børn er velkomne som safari gæster i lodgen, og særligt i skoleferierne har vi besøg af mange familier, der ønsker at opleve safari dyrene og den smukke natur i Great Kruger National Park.

Rejser man på safari til Balule River Lodge med børn, skal man være opmærksom på, at børn under 12 år altid skal være under opsyn af en voksen. Der gælder desuden nogle særlige regler for børn på enkelte af vores safari ture. Heldagsturene til Kruger National Park og Drakensbjergene varer ca. 14 timer og foregår i bil. Børn under 3 år kan ikke deltage i disse ture. For børn mellem 3 og 6 år er det forældrenes ansvar at vurdere, om det er hensigtsmæssigt at tage så små børn med på disse lange ture. Børn under 14 år kan ikke deltage i bushwalk.

Særligt for gangbesværede

Safari i Balule River Lodge er en yderst velegnet ferieform for folk, der er lettere gangbesværede, da langt de fleste ture foregår i bil. Som gangbesværet kan man dog ikke deltage i bushwalk, ligesom man også skal være opmærksom på, at adgangen til campens pool sker via en trappe.